main-page-icon
menu-button
Valikko
OPETTAJAT JA OHJAAJAT

 

Välineitä tiedekerhoon

Tiedekerho ei vaadi erikoisia tarvikkeita ja materiaaleja. Välineitä kerhoon voi löytyä yllättävistäkin paikoista, kuten omasta ruokakomerosta.

Tiedekerhossa voi hyödyntää myös kierrätystavaraa. Esimerkiksi valokuvausliikkeet tai apteekit voivat erikoistapauksissa kerätä ja luovuttaa pienikokoisia astioita, kuten filmi- tai lasipurkkeja kerhojen käyttöön. Myös yliopistojen ja tutkimuslaitosten laboratorioissa saattaa syntyä kerhoihin sopivaa muuten poisheitettävää tavaraa. Tämä vaatii kuitenkin aina asian sopimisen henkilökohtaisesti ja liikkeissä noudatettavat käytänteet on hyväksyttävä.
Tiedekerhosivustolla esitetyissä työohjeissa on pyritty hyödyntämään ensisijaisesti lähi- tai askartelukaupasta löytyviä tarvikkeita. Tutkimusvälineistöä ja tarvikkeita vaativampiin tehtäviin voit tiedustella seuraavista paikoista:Tiedekerhossa voi hyödyntää myös kierrätystavaraa. Esimerkiksi valokuvausliikkeet tai apteekit voivat erikoistapauksissa kerätä ja luovuttaa pienikokoisia astioita, kuten filmi- tai lasipurkkeja kerhojen käyttöön. Myös yliopistojen ja tutkimuslaitosten laboratorioissa saattaa syntyä kerhoihin sopivaa muuten poisheitettävää tavaraa. Tämä vaatii kuitenkin aina asian sopimisen henkilökohtaisesti ja liikkeissä noudatettavat käytänteet on hyväksyttävä.

Tiedekerhosivustolla esitetyissä työohjeissa on pyritty hyödyntämään ensisijaisesti lähi- tai askartelukaupasta löytyviä tarvikkeita. Tutkimusvälineistöä ja tarvikkeita vaativampiin tehtäviin voit tiedustella seuraavista paikoista: