main-page-icon
menu-button
Valikko
OPINKIRJO
OPINKIRJO :: Uutiset :: OPINKIRJO KOULUTTAA Osallisuutta ja toimijuutta edistämisestä oppilaitoksissa
Uutiset >> OPINKIRJO KOULUTTAA Osallisuutta ja toimijuutta edistämisestä oppilaitoksissa
otsikko

OPINKIRJO KOULUTTAA Osallisuutta ja toimijuutta edistämisestä oppilaitoksissa

Haluatko eväitä oppilaitoksen osallistavan toiminnan kehittämiseen? 17.9. alkaa verkkokurssi aiheesta "Miten voit tukea opiskelijoiden ja oppilaiden osallisuutta ja aktiivista toimijuutta?"

Koulutuksen tavoitteena on tukea osallistujien valmiuksia oppilaiden ja opiskelijoiden osallisuuden ja aktiivisen toimijuuden kehittämisessä. 

Verkkokoulutuksessa perehdytään osallistamisen mahdollisuuksiin koulujen ja oppilaitosten opetussuunnitelmien kehittämisessä. Koulutuksessa tutustutaan oppilaitosten osallistavan toimintakulttuurin kolmeen elementtiin: osallistavaan pedagogiikkaan, osallistavan yhteisön toimintaan ja oppilaitosten rooliin osana yhteiskuntaa. 

Koulutus koostuu itsenäisestä työskentelystä, aktiivisesta osallistumisesta verkkokeskusteluihin ja kahdesta webinaarista ja oman opetuksen kehittämiseen liittyvästä kokoavasta tehtävästä.

Maksuttomaan koulutukseen voivat osallistua opetus- ja ohjaushenkilöstö perusopetuksessa, lukiossa ja toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa. Ilmoittautua voi 30.9.saakka.  Ilmoittautuminen http://u.oamk.fi/toimijuusosallisuus

Itsenäinen opiskelu verkossa 17.9. - 16.12.2018 ja Webinaarit 9.10. klo 17 – 20 ja 27.11. klo 17 – 20. 

 

Toteutetaan yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston kanssa.

Lähettäjä
Webmaster
2018-09-08 16:28:30
Viimeksi muokattu
2018-09-08 16:36:53